Влаштував бізнес на ухилянтах: 34-річного буковинця підозрюють у незаконному переправленні військовозобов’язаних

Пошук
UA EN

Влаштував бізнес на ухилянтах: 34-річного буковинця підозрюють у незаконному переправленні військовозобов’язаних

Поділись новиною:

На Буковині правоохоронці викрили 34-річного чоловіка, який, ймовірно, організував схему незаконного перетину державного кордону. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що житель села Нижні Петрівці намагався посприяти в незаконному перетині державного кордону сімом чоловікам віком від 23 до 49 років.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що буковинець, вступивши в змову зі ще невстановленою слідством особою, підшукував потенційних «клієнтів» та на автомобілі «ВАЗ 2103» доправляв їх до лінії розмежування, виконуючи роль «провідника».

Так, фігурант привіз сімох чоловіків до українсько-румунського кордону в село Корчівці та провів із ними інструктаж. Однак прикордонники викрили чоловіків.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Нині триває досудове розслідування.

Відповідно до санкції статті, чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що ще один буковинець за 8 тисяч євро хотів переправити ухилянтів до Молдови.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано