Буковинець за 8 тисяч євро хотів переправити ухилянтів до Молдови: тепер йому загрожує в’язниця

Пошук
UA EN

Буковинець за 8 тисяч євро хотів переправити ухилянтів до Молдови: тепер йому загрожує в’язниця

Війна
27.03
14:20

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники затримали мікроавтобус, в якому перебувало восьмеро ухилянтів та їхній провідник. Військовозобов’язані намагалися незаконно потрапити до Молдови.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначаються, що оперативники загону затримали у прикордонні пасажирський мікроавтобус марки «Рено», який прямував до українсько-молдовського кордону серед ночі. Транспортним засобом керував мешканець Чернівецької області. Разом з ним до кордону прямували вісім чоловіків призовного віку з Харківської, Донецької, Полтавської та Київської областей.

Згодом охоронці кордону встановили, що водій за грошову винагороду в розмірі 8 тисяч євро з особи мав забезпечити «псевдотуристам» незаконний трансфер поза пунктами до Молдови.

Щодо охочих незаконно потрапити за кордон склали протоколи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Водночас організатору загрожує кримінальна відповідальність, передбачена ст. 332 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дев’яти років.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що прикордонники в Чернівецькій області затримали двох військовозобов’язаних чоловіків, які за втечу до Румунії заплатили по 7000 євро.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано