Вісьмом чернівчанам вручать премії імені Кохановського: хто став лауреатом

Пошук
UA EN

Вісьмом чернівчанам вручать премії імені Кохановського: хто став лауреатом

Поділись новиною:

У Чернівцях визначили переможців муніципальної відзнаки імені Антона Кохановського. Восьмеро чернівчан отримають грошові винагороди. Рішення мають заствердити на засіданні Виконавчого комітету Чернівецької міської ради.

Про це йдеться у проєкті рішення Виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4.

У документі зазначається, що лауреатів обрали на засіданні комісії з присудження муніципальної премії Кохановського ще 5 вересня 2023 року.

Зокрема, нагороди, премії в сумі 10 736 грн та цінні подарунки отримають:

  • У номінації «Мистецький тріумф року» – Берник Павло Григорович, засновник, хореограф-постановник студії танців «Golden Dream dance studio».
  • У номінації «Мистецький тріумф року» – Данілін Іван Вікторович, керівник народного драматичного театру ім.Г.Агеєва та дитячої театральної студії «БУ-БУ-БУ» комунальної бюджетної установи «Центральний палац культури».
  • У номінації «Мистецький тріумф року» – Січкар Яків Петрович, заслужений художник України, живописець.
  • У номінації «Місцева ініціатива року» – Колянківський Олег Володимирович, заступник директора з основної діяльності комунального закладу «Чернівецький обласний музей народної архітектури та побуту».
  • У номінації «Меценат року» – Николайчук Мирослав Іванович, директор ТОВ «Лангейт».
  • У номінації «Молодіжна ініціатива року» – команда громадської організації «Світимо» (керівник Олексійчук Світлана Іванівна).
  • У номінації «Наукове відкриття року» – Антофійчук Володимир Іванович, доктор філологічних наук, професор, член Національної спілки письменників України (професор Карвацька Світлана Богданівна).
  • У номінації «Наукове відкриття року» – авторський колектив юридичного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

Муніципальну відзнаку імені бургомістра Антона Кохановського вручають з метою відзначення найбільш видатних досліджень та праць, пов’язаних з історією Чернівців, підтримки важливих для чернівецької громади проєктів, ініціатив та з нагоди Дня міста.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях преміюють випускників, які отримали 200 балів за результатами НМТ.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано