Вісьмом чернівчанам вручать премії імені Кохановського: хто став лауреатом

Пошук
UA EN

Вісьмом чернівчанам вручать премії імені Кохановського: хто став лауреатом

Поділись новиною:

У Чернівцях визначили переможців муніципальної відзнаки імені Антона Кохановського. Восьмеро чернівчан отримають грошові винагороди. Рішення мають заствердити на засіданні Виконавчого комітету Чернівецької міської ради.

Про це йдеться у проєкті рішення Виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4.

У документі зазначається, що лауреатів обрали на засіданні комісії з присудження муніципальної премії Кохановського ще 5 вересня 2023 року.

Зокрема, нагороди, премії в сумі 10 736 грн та цінні подарунки отримають:

  • У номінації «Мистецький тріумф року» – Берник Павло Григорович, засновник, хореограф-постановник студії танців «Golden Dream dance studio».
  • У номінації «Мистецький тріумф року» – Данілін Іван Вікторович, керівник народного драматичного театру ім.Г.Агеєва та дитячої театральної студії «БУ-БУ-БУ» комунальної бюджетної установи «Центральний палац культури».
  • У номінації «Мистецький тріумф року» – Січкар Яків Петрович, заслужений художник України, живописець.
  • У номінації «Місцева ініціатива року» – Колянківський Олег Володимирович, заступник директора з основної діяльності комунального закладу «Чернівецький обласний музей народної архітектури та побуту».
  • У номінації «Меценат року» – Николайчук Мирослав Іванович, директор ТОВ «Лангейт».
  • У номінації «Молодіжна ініціатива року» – команда громадської організації «Світимо» (керівник Олексійчук Світлана Іванівна).
  • У номінації «Наукове відкриття року» – Антофійчук Володимир Іванович, доктор філологічних наук, професор, член Національної спілки письменників України (професор Карвацька Світлана Богданівна).
  • У номінації «Наукове відкриття року» – авторський колектив юридичного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

Муніципальну відзнаку імені бургомістра Антона Кохановського вручають з метою відзначення найбільш видатних досліджень та праць, пов’язаних з історією Чернівців, підтримки важливих для чернівецької громади проєктів, ініціатив та з нагоди Дня міста.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях преміюють випускників, які отримали 200 балів за результатами НМТ.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано