Вилучили наркотики на майже 100 тис. грн: у Чернівцях затримали «закладчика»

Пошук
UA EN

Вилучили наркотики на майже 100 тис. грн: у Чернівцях затримали «закладчика»

Поділись новиною:

Поліцейські в Чернівцях затримали чоловіка, який розповсюджував наркотики методом «закладок». У порушника вилучили наркотичні речовини на майже 100 тисяч гривень.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Викрили 20-річного жителя села Панка 27 березня під час профілактичного відпрацювання території обласного центру. Так, під час особистого огляду і проведення обшуків за місцем проживання та в автомобілі фігуранта правоохоронці виявили та вилучили згортки й зіппакети із наркотичними засобами.

Затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вилучені наркотичні речовини направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Так само слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині службовий собака виявив наркотики у вантажівках, які намагалися перетнути кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано