На Буковині службовий собака виявив наркотики у вантажівках, які намагалися перетнути кордон (відео)

Пошук
UA EN

На Буковині службовий собака виявив наркотики у вантажівках, які намагалися перетнути кордон (відео)

Поділись новиною:

У Чернівецькій області службовий собака виявив марихуану та канабіс у транспортних засобах, які намагалися перетнути українсько-румунський кордон.

Про це інформує С4 із посиланням пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

Так, 20 лютого до пункту пропуску «Красноїльськ» прибув вантажний автомобіль, який прямував на виїзд до Румунії. Під час оформлення транспортного засобу службовий собака подав сигнал про наявність у кабіні водія наркотичної речовини.

Тоді охоронці кордону виявили під сидінням у підлозі схованку, де знаходився пакет із речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору загальною вагою 39 грам. Під час співбесіди водій, громадянин України 1992 року народження, зізнався, що в пакунку знаходиться марихуана.

Цього ж дня прикордонний наряд зі службовим собакою виявив пакунок із насінням канабісу під час огляду вантажо-пасажирського мікроавтобуса. Наркотична речовина була прихована в дорожній валізі мешканки Дніпропетровської області. Жінка, 1963 року народження прямувала за кордон у якості пасажира.

Після оформлення відповідних документів наркотичні речовини вилучені для проведення експертизи, порушників передано представникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині 26-річного чоловіка підозрюють у незаконному зберіганні та продажі наркотиків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

День вишиванки: коли відзначаємо цьогоріч і яка програма заходів у Чернівцях
Традиційно День вишиванки відзначають у третій четвер травня. Цьогоріч свято припадає на 16 травня й відбудеться під гаслом «Вишиваємо перемогу. Організатори Дня вишиванки розповіли, які заходи за...
Чернівчанин Валерій Чоботар став бронзовим призером Чемпіонату Європи з карате
Капітан Національної збірної команди України з карате Валерій Чоботар став бронзовим призером Чемпіонату Європи з карате. Про це повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук, пише С4. Су...
Спорт
11.05
15:17
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано