Вилучили автівку та понад 300 пачок цигарок: буковинські прикордонники викрили контрабандиста

Пошук
UA EN

Вилучили автівку та понад 300 пачок цигарок: буковинські прикордонники викрили контрабандиста

Поділись новиною:

На пункті пропуску «Порубне» прикордонники викрили румунського контрабандиста. 36-річний чоловік намагався незаконно вивезти з України понад 300 пачок цигарок.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що спробу незаконного переміщення тютюнових виробів викрили прикордонники та митники під час огляду транспортного засобу.

Сканування автомобіля підтвердило наявність сторонніх предметів у порожнинах ніші багажного відділення під декоративною обшивкою лівого та правого крила. У схованках чоловік намагався незаконно перевезти 375 пачок сигарет без марок акцизного податку України.

За попередньою, оцінкою вартість тютюнових виробів складає близько 34 тисячі гривень. Також, як засіб незаконного переміщення тютюнових виробів, вилучено транспортний засіб, вартістю понад 420 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині прикордонний наряд відділу «Селятин» викрив порушників, які намагались переправити до Румунії контрабандний тютюн на понад 150 тис. грн.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано