На Буковині викрили порушників, які намагались переправити до Румунії контрабандний тютюн на понад 150 тис. грн

Пошук
UA EN

На Буковині викрили порушників, які намагались переправити до Румунії контрабандний тютюн на понад 150 тис. грн

Поділись новиною:

Прикордонники Чернівецького загону викрили двох контрабандистів. Порушники намагалися незаконно переправити до Румунії тютюн на понад 150 тисяч гривень.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що вночі 1 квітня під час реалізації інформації від оперативних співробітників загону прикордонний наряд відділу «Селятин» виявив двох невідомих осіб із пакунками за спиною.

Викрили їх на одній із гірських ділянок українсько-румунського кордону під час пересування до держрубежу. З появою військовослужбовців чоловіки покинули свої ноші та вдалися до втечі, аби уникнути відповідальності.

Після перевірки прилеглої до кордону місцевості, прикордонники виявили пакунки, у яких були дві тисячі пачок сигарет без марок акцизного податку України.

Згодом охоронці рубежу оформили відповідні документи, а вилучений товар передали співробітникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на пункті пропуску «Порубне» прикордонники викрили жінку, яка намагалася в термосумці перевезти до Румунії контрабанду.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано