Відключення будуть довшими: промисловість Буковини знову працюватиме за графіками обмежень потужності

Пошук
UA EN

Відключення будуть довшими: промисловість Буковини знову працюватиме за графіками обмежень потужності

Поділись новиною:

Для промислових споживачів на Буковині знову запровадили графіки обмеження потужності електроенергії. Діятимуть вони з 18:00 10 травня до 7:00 11 травня.

Про це інформує С4 із посиланням на «Чернівціобленерго».

Водночас енергетики зазначили, що наразі про графіки погодинних відключень для населення не йдеться. Проте громадян закликають ощадливо використовувати електроенергію та по черзі вмикати потужні прилади.

«Усі ці заходи спрямовані для того, щоб могли стабільно функціонувати об’єкти життєзабезпечення, щоби побутові споживачі могли отримувати електроенергію безперебійно», — йдеться в дописі «Чернівціобленерго» в Telegram.

Буковинців попередили, що якщо зростатиме споживання, можливе застосування аварійних відключень побутових споживачів. Однак ці відключення здійснюватимуть без попередження, як крайній одноразовий інструмент для збереження балансу в енергосистемі й недопущення технологічних аварій через перевантаження мереж.

Нагадаємо, для промислових споживачів Буковини графіки обмеження потужності застосували і 9 травня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано