У ЗСУ розповіли, чи буде мобілізація після початку нового року

Пошук
UA EN

У ЗСУ розповіли, чи буде мобілізація після початку нового року

Війна
19.12
16:36

Поділись новиною:

Наразі темпи мобілізації в Україні набагато нижні, ніж це було на початку повномасштабного вторгнення. Тому, кількість людей, яких мобілізують, залежать від обстановки, яка складається на фронті.

Про це інформує С4 з посиланням на начальника управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Романа Горбача.

Скільки людей мобілізують залежить від обстановки на фронті. Всі показники по кількості особового складу є плановими, їх прораховує Генеральний штаб, після чого ці плани виконує територіальний центр комплектування та соціального підтримки.

За словами Горбача, від самого початку війни не було ніяких хвиль мобілізації. Однак тоді було більше людей, яких призивали, і згодом ці темпи постійно знижувались, тому зараз вони на набагато нижчому рівні, ніж на початку війни.

Слідкуйте за нами в Instagram

«Говорити, що після Нового року буде чергова хвиля мобілізації не можна, адже усі фактори, які на це впливають давно прораховані. І навіть те, що в росії пройшла мобілізація теж було враховано, тому зараз ми працюємо відповідно до плану, за яким ніяких хвиль не передбачається», – сказав він.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що військовозобов’язані громадяни віком від 18 до 60 років, під час дії воєнного стану, повинні постійно мати при собі документи, що посвідчують особу та військово-облікові документи. За вимогою їх необхідно надавати для перевірки уповноваженим особам спільних патрулів.

Читайте також:

Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює
З 18 травня в Україні набирає чинності оновлений закон про мобілізацію, згідно з яким всі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 днів, тобто до 16 липня, повинні оновити свої облікові дані. Дл...
Війна
17.05
14:38
У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано