У Вижниці придбали два генератори для приміщень, у яких проживають ВПО

Пошук
UA EN

У Вижниці придбали два генератори для приміщень, у яких проживають ВПО

Поділись новиною:

Вижницька міська рада придбала два генератори для приміщень, у яких проживають внутрішньо переміщені особи. Їх купили в рамках проєкту ZMINA_2_0 благодійного фонду «Ізоляція».

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецьку обласну раду.

Два генератори потужністю 9,8 кВт придбала Вижницька міська рада в рамках реалізації міжнародного проєкту ZMINA_2_0 благодійного фонду «Ізоляція». Ініціатива здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу. Заявка Вижницької міської ради перемогла на конкурсі грантових проєктів.

Генератори придбали для забезпечення резервного електричного живлення місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб у селах Мілієве та Чорногузи. На випадок відсутності електропостачання.

«Дякуємо кожному, хто на своєму місці працює, бореться і наближає нашу Перемогу», — зазначають у Вижницькій міській раді.

Нагадаємо, переселенці та мешканці Буковини зможуть отримати корм для курей та свиней від благодійників. Допомогу передадуть 17 територіальним громадам Чернівецької області.

Читайте також:

На Миколайчук OPEN завітав актор Вігго Мортенсен, який представив роботу «Мертві не завдають болю» (фоторепортаж)
Він зіграв не лише головну роль, а й виступив режисером, сценаристом і композитором стрічки. У фільмі Вігго Мортенсен хотів розповісти про долю звичайних жінок, які чекають на своїх чоловіків, братів...
У рамках фестивалю «Миколайчук Open» в Чернівцях відбулася творча зустріч із Ларисою Кадочниковою (фото)
Розмова з музою фестивалю, видатною акторкою Ларисою Кадочниковою про її творчість та співпрацю з легендами кіно відбулася в Центрі імені Івана Миколайчука. «Я все життя спостерігала за Іваном, то...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано