У вересні в Чернівцях вперше відбудеться Український урбаністичний форум

Пошук
UA EN

У вересні в Чернівцях вперше відбудеться Український урбаністичний форум

Поділись новиною:

Шостий Український урбаністичний форум цьогоріч проведуть у Чернівцях. На заході говоритимуть про взаємодію суспільства та простору, а також про те, як створювати справедливі та доступні міста.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку форуму у Facebook.

Український урбаністичний форум у 2023 році проводили у Вінниці

Відбудеться форум 13-14 вересня.

Зазначається, що з 2018 року Український урбаністичний форум сприяє обміну досвідом та мережуванню активістів, дослідників, представників органів влади та всіх, хто зацікавлений у справедливому та сталому розвитку українських міст.

«Головна мета форуму — поглиблення дискусії щодо розвитку міст в Україні та посилення професійних і неформальних звʼязків у спільноті», — пояснюють організатори і додають, що головну тему цьогорічного форуму та деталі реєстрації повідомлять пізніше.

Український Урбаністичний Форум організовує аналітичний центр Cedos за підтримки Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine. Локальний партнер цьогорічного форуму — Чернівецька міська рада.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях з 15 до 23 червня відбудеться вже третій фестиваль глядацького кіно Миколайчук OPEN.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано