У Сокирянській громаді відкрили Центр соціально-психологічної допомоги людям, які постраждали від насильства

Пошук
UA EN

У Сокирянській громаді відкрили Центр соціально-психологічної допомоги людям, які постраждали від насильства

16.02
13:51

Поділись новиною:

Для людей, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, у Сокирянській громаді відкрили Денний центр соціально-психологічної допомоги.

Про це інформує С4 із посиланням на Facebook-сторінку голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка.

У закладі так само діятиме і спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування громадян, які постраждали від того чи іншого виду насильства. Фахівці центру будуть працювати із потерпілими та кривдниками, вестимуть просвітницьку та профілактичну діяльність, здійснюватимуть представництво інтересів, соціальний супровід та кризове втручання.

Олексій Бойко також зазначив, що створення такої установи є прикладом уваги до проблем жителів громади та ефективного пошуку їх вирішення. Для цього були залучені кошти державного та місцевого бюджетів (ремонт фасаду та даху), Фонду Народонаселення ООН в Україні — UNFPA Ukraine та уряду Бельгії (ремонт внутрішніх приміщень та вмеблювання закладу).

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Вижниччині запрацював реабілітаційний центр.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано