У Сокирянській громаді відкрили Алею Слави на честь Героїв, які загинули на війні

Пошук
UA EN

У Сокирянській громаді відкрили Алею Слави на честь Героїв, які загинули на війні

Війна
21.03
14:48

Поділись новиною:

У селі Кулішівка відкрили Алею Слави із портретами захисників, які загинули на російсько-українській війні. Пам’ятні банери встановили трьом полеглим воїнам: Віктору Васіліці, Вадиму Кишці та Юрію Калиму.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку Сокирянської міської ради.

На заході були присутні рідні та близькі загиблих захисників, військові, волонтери, односельці, духовенство, освітяни та школярі, а також представники місцевої влади.

«Найважче сьогодні — це те, що гинуть найкращі й найдостойніші сини й доньки України. Хочу висловити щирі співчуття за непоправні втрати родинам загиблих воїнів. Ми разом повинні молитися і пам’ятати всіх солдатів. Пам’ятаймо, якою величезною ціною дається нам майбутня перемога. Щиро бажаю, щоб ми більше ніколи й нікого не втрачали», — сказав міський голова Василь Козак.

Зазначається, що ініціатива створення пам’ятних банерів належить працівникам старостинського округу та волонтерам. Право відкрити Алею Слави надали військовослужбовцям.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях відкрили меморіальні дошки трьом полеглим захисникам України.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

День вишиванки: коли відзначаємо цьогоріч і яка програма заходів у Чернівцях
Традиційно День вишиванки відзначають у третій четвер травня. Цьогоріч свято припадає на 16 травня й відбудеться під гаслом «Вишиваємо перемогу. Організатори Дня вишиванки розповіли, які заходи за...
Чернівчанин Валерій Чоботар став бронзовим призером Чемпіонату Європи з карате
Капітан Національної збірної команди України з карате Валерій Чоботар став бронзовим призером Чемпіонату Європи з карате. Про це повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук, пише С4. Су...
Спорт
11.05
15:17
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано