У селі Стара Жадова 28-річний водій наїхав на пішохода: деталі ДТП

Пошук
UA EN

У селі Стара Жадова 28-річний водій наїхав на пішохода: деталі ДТП

Поділись новиною:

У п’ятницю, 23 лютого, у селі Стара Жадова сталася ДТП з потерпілою. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 28-річний житель села Долішній Шепіт, керуючи транспортним засобом Mazda, допустив наїзд на 22-річну пішохідку.

У результаті аварії жителька села Стара Жадова отримала травми. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях 18 лютого нетверезий водій, позбавлений права керування, вчинив ДТП і втік від поліції на розшукуваному авто.

Слідкуйте за нами у Telegram 

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано