У Чернівцях нетверезий водій, позбавлений права керування, вчинив ДТП і втік від поліції на розшукуваному авто (відео)

Пошук
UA EN

У Чернівцях нетверезий водій, позбавлений права керування, вчинив ДТП і втік від поліції на розшукуваному авто (відео)

Поділись новиною:

У Чернівцях нетверезий водій спричинив дорожньо-транспортну пригоду та втік від поліцейських на авто, що перебуває в розшуку. Окрім цього, порушник є позбавленим права керування транспортним засобом.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу патрульної поліції в Чернівецькій області.

Інцидент трапився вечері 18 лютого. На вулиці Хотинській патрульні помітили автомобіль, який вчинив ДТП, і, побачивши службовий автомобіль, залишив місце події. Тоді інспектори увімкнули спецсигнали та направилися за авто. Після нетривалого переслідування охоронці порядку зупинили транспортний засіб шляхом блокування на вулиці Корсунській.

За кермом перебував 46-річний чоловік із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Патрульні запропонували громадянину пройти огляд на стан сп’яніння, але той відмовився.

Під час оформлення адміністративних матеріалів патрульні встановили, що керманич позбавлений права керування, а автомобіль перебуває в розшуку ДВС.

На чоловіка поліцейські склали всі відповідні адміністративні матеріали, а транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Чернівцях водій спричинив одразу чотири дорожньо-транспортні пригоди.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано