У поліції спростували чутки про можливе вбивство 19-річного хлопця з Кострижівки

Пошук
UA EN

У поліції спростували чутки про можливе вбивство 19-річного хлопця з Кострижівки

Поділись новиною:

Уночі 3 лютого до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що до лікарні доставили 19-річного жителя Кострижівки з численними опіками тіла. У соцмережах поширились чутки про те, що юнака могли вбити, проте у поліції цю інформацію не підтверджують.

Про це під час брифінгу розповів начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло, передають журналісти С4.

За словами Нечитайла, поліція під час огляду мобільного телефону загиблого знайшла декілька переглянутих публікацій про те, як вчинити самогубство шляхом підпалу.

«Це вже задокументовано. Обставини, які ми дослідили, вказують на те, що скоріше за все це було самогубство», – сказав поліцейський.

Начальник Нацполіції Буковини заперечив поширювані у соцмережах чутки, що нібито батьки загиблого отримали відео, де їхнього сина спалюють невідомі.

«Відео немає, ніхто нам його не представляв, у телеграм-каналах десь звучало, що нібито є відео. Інформація на теперішній час не дійсна, відео немає», – додав Нечитайло.

Нагадаємо, раніше ми писали, що поліцейські на місці події зібрали та вилучили речові докази, які вказують на ймовірну підготовку до вчинення самогубства: сірники, клаптики одягу, бензин тощо.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано