На Буковині поліція розслідує загадкову смерть 19-річного юнака: основна із версій — самогубство

Пошук
UA EN

На Буковині поліція розслідує загадкову смерть 19-річного юнака: основна із версій — самогубство

05.02
11:16

Поділись новиною:

У ніч з суботи на неділю, 3 лютого, до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що до їхнього закладу доставлено 19-річного жителя Кострижівки з численними опіками тіла. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише С4. За фактом смерті молодика слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Правоохоронці провели на місці події першочергові заходи, зібрали та вилучили речові докази, які вказують на ймовірну підготовку до вчинення самогубства: сірники, клаптики одягу, бензин тощо.

«Під час огляду мобільного телефону загиблого правоохоронці знайшли в історії пошуку інформацію про те, як покінчити життя самогубством, зокрема шляхом самопідпалу. Правоохоронці також опитали родичів, знайомих і друзів буковинця і з’ясували, що він мав фінансові проблеми», – зазначили правоохоронці.

Відомості про цей факт слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Основною із версій правоохоронців є самогубство. Тіло буковинця направлено для проведення відповідних судово-медичних експертиз.

Нагадаємо, у Заставні після сварки чоловік вбив свою невістку. 58-річний буковинець вдарив родичку у голову і тіло, після чого залишив її помирати у будинку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано