У Новодністровську відкрили меморіальну дошку полеглому захисникові Володимиру Шуйвану

Пошук
UA EN

У Новодністровську відкрили меморіальну дошку полеглому захисникові Володимиру Шуйвану

Війна
17.04
14:21

Поділись новиною:

У Новодністровську в пам’ять про військового Володимира Шуйвана, який загинув на російсько-українській війні, відкрили меморіальну дошку. Пам’ятний знак встановили на фасаді рідної школи захисника.

Про це пише С4 із посиланням на Новодністровське радіо.

Право відкрити меморіальну дошку надали рідним загиблого — батькові Юрію Федоровичу та сестрі Людмилі Юріївні.

Також під час заходу побратими полеглого воїна пригадали спільну з ним службу та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.

Володимир Шуйван — уродженець Новодністровська, працював охоронником загону відомчої воєнізованої охорони філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПрАТ «Укргідроенерго». На захист Батьківщини став 16 березня 2023 року. Служив на посаді кулеметника 1-го відділення 1-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти 2-го стрілецького батальйону військової частини 3113. Загинув 15 лютого 2024 року під час мінометного обстрілу в районі населеного пункту Терни, що на Донеччині.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Кельменецькій громаді відкрили меморіальні дошки двом полеглим захисникам України.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Дністровському водосховищі за два тижні рівень води опустився на понад 3 метри: чим це загрожує
На Дністровському водосховищі в останні 15 днів спостерігають зниження рівнів води. Це може вплинути на ефективність нересту в риб. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький рибоохоронний патрул...
Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано