Горіли господарські будівлі та сміття на відкритій території: на Буковині сталися чотири пожежі

Пошук
UA EN

Горіли господарські будівлі та сміття на відкритій території: на Буковині сталися чотири пожежі

Поділись новиною:

У Чернівецькій області минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі. Вогонь спалахнув у господарських будівлях та на відкритій території.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 14 травня на спецлінію «101» надійшло повідомлення від власників про пожежу в господарській будівлі в селі Біла Мамаївської громади. Вогнеборці, які прибули на виклик, ліквідували пожежу на площі 80 кв.м. За попередніми висновками фахівців, займання сталося через коротке замкнення електромережі.

Так само пожежа в господарській будівлі сталася в селі Романківці Сокирянської громади. Загоряння виявили очевидці та викликали рятувальників, які ліквідували вогонь на площі 40 кв.м. Причину займання нині встановлюють фахівці.

Інші пожежі трапилися в місті Чернівці та Чернівецькому районі. Там горіло сміття на відкритій території. Площа пожеж становить 7 кв. м. та 5 кв. м.

Нагадаємо, у Чернівцях 13 травня сталася пожежа в дев’ятиповерховому будинку. З квартири вогнеборці врятували жінку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано