У Чернівецькій області минулої доби сталися три ДТП: одна зі смертельним наслідком

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області минулої доби сталися три ДТП: одна зі смертельним наслідком

Поділись новиною:

На Буковині правоохоронці задокументували три аварії. В одній із них загинув 29-річний мотоцикліст. За всіма фактами ДТП поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Одна з аварій сталася в селі Кам’янка Чернівецького району. Правоохоронці попередньо встановили, що 29-річний місцевий житель не впорався з керуванням мотоцикла BMW та допустив зʼїзд транспортного засобу в кювет з подальшим перекиданням.

Унаслідок аварій мотоцикліст отримав травми, несумісні з життям, а його 19-річний пасажир – травму голови. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Цього ж дня в обласному центрі на вулиці Пилипа Орлика відбулося зіткнення одразу ж чотирьох транспортних засобів Toyota, Peugeot, Mercedes-Benz та Volkswagen.

У результаті ДТП травмувалися 60-річна водійка автівки Peugeot та її 61-річна пасажирка, а також 47-річний водій автомобіля Toyota. Бригада швидкої медичної допомоги доправила всіх постраждалих до лікувального закладу.

Ще одна автопригода трапилась у Чернівцях. Попередньо правоохоронці встановили, що 13-річний чернівчанин, керуючи самокатом, зіткнувся із зустрічним автомобілем Renault Sandero, під керуванням 39-річного місцевого жителя.

У результаті аварії хлопець отримав тілесні ушкодження. Лікарі доправили потерпілого до медичної установи для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 8 вересня у Чернівецькій області внаслідок ДТП травмувалися отримали троє неповнолітніх дітей.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано