У Чернівецькій області епідемічний поріг захворюваності на ГРВІ перевищений на 8%

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області епідемічний поріг захворюваності на ГРВІ перевищений на 8%

Здоров'я
18.03
16:16

Поділись новиною:

З 11 по 17 березня в Чернівецькій області медики зафіксували 4710 випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій, у тому числі 19 випадків COVID-19. Серед захворілих — 2948 дітей, що становить 62,6% від усіх випадків.

Про це повідомили в Чернівецькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб, пише С4.

Загалом до лікарень госпіталізували 41 людину, у тому числі дев’ятьох хворих з COVID-19. Захворюваність на ГРВІ на території області перебуває на середньому рівні інтенсивності, епідемічний поріг перевищено на 8,0%. У порівнянні з минулим тижнем, захворюваність знизилась на 1,0%.

Так, у Вижницькому районі зареєстрували 642 випадки ГРВІ, що на 11,5% більше, ніж минулого тижня, у Дністровському районі зафіксували 772 випадки ГРВІ, що на 16,0% менше, як порівняти із минулим тижнем, а в Чернівецькому районі виявили 3296 випадків хвороби, що більше, аніж минулого тижня на 1,1%.

Водночас у Чернівецькій ОТГ за 11 тиждень 2024 року зареєстрували 1801 випадок ГРВІ, що на 3,8% менше показника минулого тижня.

Кількість випадків COVID-19 залишається на рівні попереднього тижня — зареєстровано 19 випадків.

Також з 11 по 17 березня фахівці виявили вірус грипу типу А (два випадки) та типу В (один випадок), РС-вірус (три випадки), риновірус (один випадок), метапневмовірус (один випадок) та вірус SARS-CoV–2 (17 випадків).

Нагадаємо, раніше ми повідомляємо, що в Чернівцях для внутрішньо переміщених осіб проведуть захід із промоції здорового способу життя. Під час цієї події можна буде пройти безкоштовні тести на низку недуг та отримати лікарську консультацію.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано