Безкоштовні консультації та тести: для ВПО в Чернівцях проведуть захід із промоції здорового способу життя

Пошук
UA EN

Безкоштовні консультації та тести: для ВПО в Чернівцях проведуть захід із промоції здорового способу життя

Здоров'я
13.03
13:51

Поділись новиною:

У Чернівцях для внутрішньо переміщених осіб проведуть захід із промоції здорового способу життя. Під час цієї події можна буде пройти безкоштовні тести на низку недуг та отримати лікарську консультацію.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради.

На учасників заходу очікує обговорення тем про вірусні захворювання та їхні наслідки, календар профілактичних щеплень та їхнє значення, профілактику туберкульозу та гострих кишкових інфекцій.

Також для ВПО організовують безкоштовне вимірювання тиску та рівня глюкози в крові, можливість пройти тести на COVID-19, грип типу А/В, ВІЛ, сифіліс, гепатити B/C, а також лікарську консультацію із рекомендаціями щодо здоров’я.

Зареєструватися на подію, яка відбудеться 19 березня 2024 року о 11:00, можна за посиланням. Місце її проведення буде повідомлено на електронну пошту.

Зазначимо, що захід організовує Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб разом із департаментом соціальної політики Чернівецької міської ради.

Нагадаємо, що із 4 по 10 березня в Чернівецькій області зареєстрували 4756 випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій, у тому числі 19 випадків COVID-19.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано