У Чернівецькій області є пошкодження енергетичної інфраструктури, — Шмигаль

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області є пошкодження енергетичної інфраструктури, — Шмигаль

Війна
29.03
09:59

Поділись новиною:

Окупанти вночі під час атаки на Україну пошкодили об’єкти енергетичної інфраструктури у шести українських регіонах, у тому числі в Чернівецькій області.

Про це у своєму Telegarm-каналі повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише С4.

За інформацією урядовця, об’єкти енергетики пошкоджені також у Дніпропетровській, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Черкаській і Чернівецькій областях. У деяких регіонах застосовані аварійні відключення.

Що відомо про нічну атаку

На Буковині вночі 29 березня під час повітряної тривоги працювала ППО. Захисники збили над територією області ворожі ракети. Попередньо, минулося без жертв. Наразі на місцях падіння уламків працюють всі відповідні служби.

Загалом росія випустила 99 засобів повітряного нападу: «шахеди», аеробалістичні, балістичні, керовані авіаційні та крилаті ракети. З них 84 повітряні ціли збили сили ППО.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано