У Чернівецькій області цього тижня виявили понад 4 тисячі випадків ГРВІ: хто та де хворіє найбільше

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області цього тижня виявили понад 4 тисячі випадків ГРВІ: хто та де хворіє найбільше

Здоров'я
25.03
16:48

Поділись новиною:

На Буковині з 18 по 24 березня зареєстрували 4498 випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій, у тому числі 35 випадків COVID-19. Серед хворих – 2803 дітей, що становить 62% від усіх випадків.

Про це повідомили у Чернівецькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб, пише С4.

Зазначається, що до лікарні довелося госпіталізувати 60 людей, у тому числі 11 хворих з COVID-19.

Відтак, захворюваність ГРВІ на території області наразі перебуває на середньому рівні інтенсивності, епідемічний поріг перевищено на 3,1%. Як порівняти з попереднім тижнем, захворюваність знизилась на 4,5%.

Найбільше випадків виявили у Чернівецькому районі – 3028. У Дністровському районі захворіли 890 людей, а у Вижницькому – 580. Разом з тим, у Чернівецькій громаді зареєстрували 1655 випадків ГРВІ.

Кількість випадків COVID-19 зросла, як порівняти з попереднім тижнем – 35 хворих, що на 16 більше, аніж минулого тижня. Крім того, на Буковині виявили вірус грипу типу В (1 випадок), аденовірус (4 випадки), риновірус (1 випадок) та вірус SARS-CoV-2 (18 випадків).

Нагадаємо, з 11 по 17 березня в Чернівецькій області медики зафіксували 4710 випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій, у тому числі 19 випадків COVID-19.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано