У Чернівецькій обласній лікарні з’явилися дві нові реанімації із сучасним обладнанням

Пошук
UA EN

У Чернівецькій обласній лікарні з’явилися дві нові реанімації із сучасним обладнанням

Здоров'я
29.09
17:00

Поділись новиною:

Дві нові реанімаційні палати з високоякісним медичним обладнанням та сучасними системами моніторингу з’явилися в Чернівецькій обласній клінічній лікарні.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Призначені вони для пацієнтів із гострими порушеннями мозкового кровообігу (інсультами) та хворих з інфарктами. У кожній із цих палат є п’ять функціональних ліжок, встановлено високоякісне медичне обладнання, сучасні системи моніторингу та підведені медичні гази.

Відтак, комунальну медичну установу відвідав голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. Він оглянув новостворені реанімаційні пости та поспілкувався із генеральним директором.

Зі свого боку Дмитро Домбровський поінформував посадовця про те, як будуть використовуватися ці палати. Він, зокрема, зазначив, що кількість пацієнтів, які цього року потрапили до реанімаційного відділення із діагнозами інфаркт та інсульт, становить 253 та 316 відповідно. Тому, за словами лікаря, створення окремих палат для таких хворих сприятиме покращенню їх лікування та полегшенню перебігу їх хвороби.

Ремонтні роботи та закупівлю обладнання здійснили за кошти медустанови.

Нагадаємо, Чернівецька область отримає нову карету швидкої допомоги від президентської ініціативи United24.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано