У Чернівцях завершили реконструкцію прихистку для вимушених переселенців (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

У Чернівцях завершили реконструкцію прихистку для вимушених переселенців (фоторепортаж)

Війна
18.04
14:30

Поділись новиною:

У Чернівцях на вулиці Шкільна, 25 завершили реконструкцію приміщення для проживання внутрішньо переміщених осіб.

Про це пише С4.

У будівлі облаштували вісім житлових блоків із 16 кімнатами. Тут зможуть проживати 50 людей. Приміщення оснастили сучасними кухнями, меблями, побутовою технікою і санвузлами. На території також є дитячий майданчик.

Ззовні у гуртожитку утеплити фасад та горища, встановили нові вікна та двері, відремонтували дах, систему водовідведення та зовнішніх стін, підвели комунікації, модернізували систему опалення, встановили тепловий насос, а також провели внутрішні оздоблювальні роботи та благоустрій території.

Реконструкцію здійснили у рамках проєкту «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб у м. Чернівці». Фінансування для облаштування прихистку надійшло від ЄС і впроваджувалося під управлінням НЕФКО.

Фоторепортаж: Тарас Піц.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях та Хотині на Буковині побудують п’ять багатоквартирних житлових будинків, в яких розмістять внутрішньо переміщених осіб.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Коли школярі на Буковині підуть на літні канікули: оприлюднено графік
Більшість шкіл у Чернівецькій області підуть на літні канікули наприкінці травня. Свідоцтва про здобуття середньої освіти випускники отримають в червні. Про це повідомили в департаменті освіти і н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано