У Чернівцях за участі президента представили нову економічну платформу «Зроблено в Україні»

Пошук
UA EN

У Чернівцях за участі президента представили нову економічну платформу «Зроблено в Україні»

Поділись новиною:

У п’ятницю, 12 квітня, у Чернівцях представили нову економічну платформу «Зроблено в Україні». У заході взяли участь Президент Володимир Зеленський і премʼєр-міністр Денис Шмигаль.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Telegram-канал начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка.

Як зазначив глава держави, платформа має стати дієвим інструментом у розвитку українського бізнесу. За його словами, йдеться не лише про оборонну промисловість, яка наразі в пріоритеті, але і про інший інноваційний бізнес, релоковані підприємства, яким потрібна підтримка.

Водночас віцепрем’єр-міністр — міністр економіки України Юлія Свириденко зауважила, що на програму «Зроблено в Україні» в бюджеті держави закладено рекордні за останній час понад 45 мільярдів гривень. З них для Буковини — 800 мільйонів гривень у рамках усіх програм.

Вона наголосила, що Буковина входить у трійку регіонів за кількістю релокованого бізнесу, а показник частки переробної промисловості в області 11.9% — найвищий із 2012 року.

Загалом програма «Зроблено в Україні» покликана налагодити ефективну співпрацю між державою і бізнесом та сприяти розвитку українських виробників.

Нагадаємо, 12 квітня Володимир Зеленський очолив Конгрес місцевих та регіональних влад, який уперше відбувся в Чернівцях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
На Буковину 17 травня приїде митрополит Епіфаній: які заходи відбудуться
У п’ятницю, 17 травня, на Буковину з офіційним візитом приїде Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший митрополит Епіфаній. Про це інформує С4 з посиланням на Facebook-сторінку Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано