Володимир Зеленський очолив Конгрес місцевих та регіональних влад, який вперше відбувся у Чернівцях

Пошук
UA EN

Володимир Зеленський очолив Конгрес місцевих та регіональних влад, який вперше відбувся у Чернівцях

Політика
12.04
18:14

Поділись новиною:

У Чернівцях з візитом перебуває президент Володимир Зеленський. Глава держави спершу зустрівся із представниками Світового конгресу українців, після чого головував на Конгресі місцевих та регіональних влад, який вперше відбувся на Буковині.

Про це пише С4 з посиланням на начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана Запаранюка.

У заході взяли участь премʼєр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента і голова Президії Конгресу Андрій Єрмак, міністри Кабінету міністрів України, голови обласних військових адміністрацій, міські голови обласних центрів України та представники територіальних громад Чернівецької області.

«Учасники обговорили актуальні виклики, які стоять перед Україною, та шляхи їх подолання. Це і захист енергетичних обʼєктів від російського терору, який московити активізували останнім часом, і підтримка вітчизняних виробників задля росту національної економіки, і посилення співпраці з міжнародними партнерами, особливо на рівні транскордонного співробітництва, де Буковина відіграє стратегічно важливу роль», – зазначив Запаранюк.

Володимир Зеленський подякував буковинцям за внесок в оборону держави, активну участь у прихистку ВПО, і підтримку економіки.

Крім того, глава держави закликав щодня докладати максимум зусиль задля перемоги України, спільно і злагоджено працювати на всіх рівнях влади — як державної, так і місцевого самоврядування.

Нагадаємо, це перший від початку повномасштабного вторгнення візит президента на Буковину.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Чернівців Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 2 травня, міський голова Чернівців Роман Клічук під час щомісячної пресконференції відповів на запитання, які найбільше турбують чернівчан. Журналісти С4 зібрали найважливіше, про що гов...
Перше в Україні братське поховання відбулося 2 травня у Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях 2 травня відбулося перше братське поховання в Україні. На кладовищі «Садгора» попрощалися з 19 військовослужбовцями, які загинули 11 березня 2022 року на Київщині внаслідок російського ав...
Війна
02.05
16:03
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано