У Чернівцях відремонтували приміщення міської поліклініки №3 (фото)

Пошук
UA EN

У Чернівцях відремонтували приміщення міської поліклініки №3 (фото)

Здоров'я
18.04
15:20

Поділись новиною:

У Чернівцях завершили реконструкцію амбулаторії та відділення міської поліклініки №3.

Про це пише С4.

Поліклініка, що розташована на вулиці Голова, 218, щоденно надає медичну допомогу близько 310 пацієнтам з-поміж ВПО та місцевим мешканцям. Тут нині обладнали 12 нових медичних кабінетів.

У поліклініці замінили двері та вікна, відремонтували коридори та кабінети, а також придбали медичне обладнання. Для сприяння інклюзивності та доступності у будівлі встановили пандуси для маломобільних груп населення.

Додамо, що оновлення приміщення відбулося у рамках проєкту «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб у м. Чернівці». Фінансування надійшло від ЄС і впроваджувалося під управлінням НЕФКО.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у рамках цього ж проєкту у Чернівцях облаштували прихисток для вимушених переселенців.

Фоторепортаж: Тарас Піц.

Читайте також:

Оператор електронного квитка у Чернівцях у тестовому режимі запустив застосунок: як він працює
Чернівчани можуть завантажити тестову версію застосунку IQ Ticket, у якому доступна віртуальна транспортна картка для оплати проїзду в транспорті міста. Про це пише С4 з посиланням на сторінку опе...
У Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді
Два місяці 46 студентів стажувалися у структурних підрозділах Чернівецької міської ради за економічним, юридичним, інвестиційним, екологічним, архітектурним та іншими напрямками. Про це повідомляє...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано