У Чернівцях можуть змінити тариф на проїзд у тролейбусах: що відомо

Пошук
UA EN

У Чернівцях можуть змінити тариф на проїзд у тролейбусах: що відомо

Поділись новиною:

У електротранспорті Чернівців планують змінити тариф на проїзд. Для цього проведуть громадські консультації.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Чернівців, пише С4.

Вказується, що консультації відбуватимуться в електронному форматі з 19 січня по 1 лютого. Як саме планують змінити вартість проїзду, наразі невідомо.

Як взяти участь у консультаціях

Консультацію з громадськістю проводять з метою визначення та врахування пропозицій громадськості для зміни тарифів на проїзд у міському електричному  транспорті.

Свої пропозиції можна надіслати, заповнивши форму за посиланням. Якщо виникнуть запитання, що пов’язані з публічними консультаціями, необхідно звертатись за телефоном  (0372) 538980.

Результати консультацій з громадськістю будуть опубліковані у спеціально створеному розділі «Громадська участь» (підрозділ «Консультації з громадськістю») офіційного  вебпорталу Чернівецької міської ради.

Зазначимо, що нині проїзд у тролейбусах Чернівців коштує 10 гривень. Рішення про здорожчання востаннє ухвалювали на засіданні виконкому у вересні 2023 року.

Для студентів на період навчального року вартість проїзду становить 5 гривень, а учні та пільгові категорії населення їздять у комунальному транспорті безкоштовно.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У поминальні дні у Чернівецькій області біля кладовищ будуть чергувати поліцейські
На Буковині у поминальні дні наряди поліцейських будуть перебувати поблизу кладовищ, щоби забезпечити правопорядок. Про це журналістам С4 повідомили у відділі комунікації поліції у Чернівецькій об...
У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано