У Чернівцях голова ВЛК вимагав у пораненого військового 500 доларів за призначення інвалідності

Пошук
UA EN

У Чернівцях голова ВЛК вимагав у пораненого військового 500 доларів за призначення інвалідності

Поділись новиною:

Служба безпеки України викрила у Чернівцях заступника генерального директора обласної лікарні швидкої медичної допомоги і водночас голову військово-лікарської комісії на хабарі. Гроші за призначення інвалідності чоловік вимагав у військовослужбовця з пораненням.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу СБУ у Чернівецькій області.

За даними слідства, до посадовця звернувся військовослужбовець ЗСУ за консультацією щодо переліку необхідних документів для призначення групи інвалідності після отриманого в зоні бойових дій поранення.

«Чиновник проконсультував чоловіка не лише щодо всіх необхідних процедур і довідок, а також і щодо суми, необхідної для позитивного рішення МСЕК. Ціна питання становила 500 доларів США», – повідомляють в СБУ.

Вказується, що правоохоронці затримали зловмисника «на гарячому» під час отримання хабаря просто у власному робочому кабінеті.

Чоловікові повідомили про підозру за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що буковинець за 1600 доларів пообіцяв військовому, який проходить реабілітацію після поранення, вплинути на рішення ВЛК.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано