У Чернівцях для юних футболістів планують побудувати нові стадіони

Пошук
UA EN

У Чернівцях для юних футболістів планують побудувати нові стадіони

Спорт
31.01
16:21

Поділись новиною:

Новий титульний спонсор футбольного клубу «Буковина» планує розбудувати футбольну інфраструктуру у Чернівцях.

Про це під час пресконференції розповів голова компанії «Демарт» Володимир Дубинський, передає С4.

За словами Дубинського, у планах компанії – відкриття Академії футболу «Буковини», яке можливе вже найближчим часом. Крім того, зауважує він, якнайшвидше у Чернівцях мають облаштувати футбольні поля для дітей, адже охочих займатися спортом багато, а місць не вистачає.

«Спілкувалися також з Романом Васильовичем, з мером міста, з Андрієм (Сафроняком, президентом ФК «Буковина» – ред.) ,спілкувалися з усіма партнерами, про те що ми повинні, можливо, скоріше зробити декілька полів, тому що дітей дуже багато, і їм не вистачає місць, де вони можуть тренуватися. Це наша одне з найголовніших і перших таких питань, яке ми будемо вирішувати вже днями», – сказав голова компанії.

Згодом розглядатимуть також реконструкцію спортивного комплексу «Буковина».

«Я був на стадіоні неодноразово – там дійсно багато проблем, починаючи з туалетів і закінчуючи світлом, полем і так далі. Зараз наші люди працюють і ми вже маємо декілька перемовин», – зауважив Дубинський.

Голова «Демарту» впевнений, що вже цього року вкладуть кошти у те, аби привести стадіон у порядок, проте додав, суми будуть не такими й значними, оскільки компанія щомісячно допомагає Збройним силам.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що футбольна команда «Буковина», окрім нового титульного спонсора, оновила склад і поділилася планами грати у Прем’єр-Лізі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано