ФК «Буковина» представив оновлену команду та спонсора (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

ФК «Буковина» представив оновлену команду та спонсора (фоторепортаж)

Спорт
30.01
14:21

Поділись новиною:

Футбольна команда «Буковина» отримала нового титульного спонсора, оновила склад і планує грати у Прем’єр-Лізі.

Про це журналістам розповіли під час пресконференції тренерського штабу ФК «Буковина» та голови компанії нового титульного спонсора компанії «Демарт» Володимира Дубинського.

Новим титульним спонсором чернівецьких футболістів стала компанія «Демарт». Наразі клуб доповнює тренерський штаб і оновлює команду. Також тривають перемовини щодо реконструкції спортивного комплексу для проведення домашніх матчів «Буковини».

Зазначимо, що напередодні «Буковина» припинила співпрацю з вісьмома футболістами. Чернівецький клуб залишили голкіпер Владислав Закорський, захисники Олександр Штифанович, Емре Мануіла, Артем Данилюк, Кирило Пасічник, Денис Червінський, а також півзахисники Олександр Глагола та Іван Паламарчук.

Водночас відомо, що до жовто-чорних вже приєднався нападник Андрій Андрейчук, гравець лінії атаки Данило Книш, півзахисник Єгор Шалфєєв, фланговий захисник Ігор Солдат, крайній півзахисник Іван Будняк, центральний захисник Денис Гарькавенко, півзахисник Владислав Хамелюк, лівий захисник Владислав Дворовенко.

Обов’язки спортивного директора «Буковини» тепер виконує Григорій Чурілов. До оновленого тренерського штабу клубу також увійшли: Сергій Соловйов, Віталій Комарницький та Ігор Білан, який відповідатиме за підготовку воротарів. Також залишається в команді тренер з фізичної підготовки Олег Керчу.

На посаді директора СФК «Буковина» залишається Ігор Наболотний, а Іван Павлюк – на посаді начальника клубу. Сергій Соколов продовжує працювати адміністратором «Буковини».

Фото: Тарас Піц.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, коли і проти кого ФК «Буковина» гратиме у весняному сезоні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано