У Чернівцях більше не курсуватимуть два автобусних маршрути

Пошук
UA EN

У Чернівцях більше не курсуватимуть два автобусних маршрути

Поділись новиною:

У Чернівцях скасували автобусні маршрути № 26-А «Завод «Гравітон» – вул. С. Скальда» та № 33-А «Завод «Гравітон» – Садгора».

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконкому Чернівецької міської ради, пише С4.

Згідно з проєктом рішення, ці два автобусні маршрути не є пільговими. Рішення набуде чинності з дня його оприлюднення на офіційному вебпорталі Чернівецької міської ради.

Під час засідання директорка департаменту транспорту та окремих питань комунального Людмила Свирида зауважила, що на цих маршрутах паралельно накладаються ще два автобусних і половина тролейбусного маршруту. Окрім цього, на ньому їздить тільки по одному автобусу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях для маршруту №3 придбають нові тролейбуси. Оновити рухомий склад планують за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано