На тролейбусному маршруті №3 планують оновити рухомий склад: коли і за які кошти закуплять транспорт

Пошук
UA EN

На тролейбусному маршруті №3 планують оновити рухомий склад: коли і за які кошти закуплять транспорт

Поділись новиною:

У Чернівцях для маршруту №3 придбають нові тролейбуси. Оновити рухомий склад планують за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку.

Про це у коментарі журналістам С4 розповів начальник КП «Чернівецьке тролейбусне управління» Петро Лисак.

Так, за словами Лисака, маршрут №3 є одним із найскладніших у місті, оскільки пролягає через стару бруківку, а також через великий пасажиропотік. Крім того, на цьому маршруті наразі курсують старі тролейбуси.

«На маршруті №3 транспорт буде оновлюватись за кошти європейського кредиту. Коли будуть надходити перші тролейбуси, то ми їх будемо спрямовувати на цей маршрут», – каже начальник підприємства.

Лисак пояснив, що йдеться про 18-метрові тролейбуси, які дозволять вмістити велику кількість пасажирів і забезпечити таким чином комфорт чернівчанам.

У ЧТУ сподіваються, що найближчим часом зможуть розпочати перемовини з банком, після чого почнуть закуповувати новий транспорт для Чернівців.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з 8 січня два нові тролейбуси почали курсувати на маршруті №5. Транспорт закупили торік за кошти Чернівецької громади. Водночас ще два тролейбуси, яка закупили за кошти Чернівецького тролейбусного управління, почнуть курсувати за цим же маршрутом вже незабаром.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано