У Чернівцях батьки загиблого Героя хочуть облаштувати громадський простір

Пошук
UA EN

У Чернівцях батьки загиблого Героя хочуть облаштувати громадський простір

Війна
28.03
11:48

Поділись новиною:

У пам’ять про сина батьки загиблого захисника хочуть облаштувати громадський простір у районі провулка Бережанського у Чернівцях.

Про це на засіданні міської ради повідомив депутат Андрій Шалєєв, пише С4.

За його словами, батьки за власний кошт мають намір у сквері облаштувати дитячий майданчик. Утім, ділянку у районі провулка Бережанського частково орендують, хоча й давно не використовують.

«До мене звернулися батьки мого товариша близького, він загиблий Герой, і в пам’ять про сина батьки хочуть зробити сквер (громадський простір) у районі провулка Бережанського. За власний кошт вони хочуть зробити, облаштувати дитячий майданчик. Це можливо зробити, але ділянка там частково перебуває в оренді й дуже давно не використовується», – сказав депутат.

Відтак Шалєєв закликав посприяти у виділені землі під цей майданчик. Міський голова Роман Клічук підтримав ідею й запропонував разом із профільним департаментом посприяти у вирішенні питання.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Хотині за ініціативи громадських організацій відкрили дитячий простір.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано