У Хотині за ініціативи громадських організацій відкрили дитячий простір

Пошук
UA EN

У Хотині за ініціативи громадських організацій відкрили дитячий простір

Поділись новиною:

Дитячий простір з’явився нещодавно у місті Хотин. Малеча тепер матиме можливість кататися на скейтбордах і велосипедах, займатись фізичними вправами та просто відпочити у сквері міста.

Про це повідомляє С4.

Проєкт втілили за ініціативи громадських організацій спільно з Хотинською міською радою і комунальними підприємствами благоустрою. На облаштування дитячого простору витратили близько 100 тисяч гривень.

«Воно є важливе для того, що діти і люди могли бачити, що навіть під час війни можна щось зробити для них корисне, не використовуючи місцеві кошти, адже це за програмою “DOBRE”. Ми дуже раді, що Хотинська громада співпрацює з нашою програмою не перший рік, що вона закінчує свій рік таким гарним заходом», – говорить голова товариства «Український Народний Дім» у м. Чернівці Володимир Старик.

Насамперед майданчик розрахований на дошкільнят та молодших школярів. Працівниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Хотинської міської ради розповідає журналістам С4, що неподалік від нього є школа, в якій навчається близько 250 дітей.

«Цей майданчик – це чудове місце, де можна займатись, як фізкультурою, так і просто водити діток на екскурсію, проводити з ними уроки просто неба, дихати свіжим повітрям», – каже Валентина Павлик.

У майбутньому дитячий простір планують розширити: встановити баскетбольний майданчик та більше лавиць для відпочинку. Дбати про майданчик будуть господарська група міської ради і комунальні підприємства благоустрою.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що міська рада Чернівців планує викупити ділянку на бульварі Героїв Крут, де забудовник зніс дитячий майданчик.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано