У будівлі чернівецького вокзалу самовільно встановили буржуйки: міська влада вимагає усунути порушення

Пошук
UA EN

У будівлі чернівецького вокзалу самовільно встановили буржуйки: міська влада вимагає усунути порушення

Поділись новиною:

Керівництво залізничного вокзалу у Чернівцях без дозволу встановило буржуйки у приміщенні. Міське управління охорони культурної спадщини вже направило припис про усунення.

Про це журналістам С4 розповіла начальниця управління охорони культурної спадщини Чернівецької міської ради Вікторія Діденко.

За словами Діденко, будівля Чернівецького залізничного вокзалу є об’єктом культурної спадщини, а обігрівачі встановили без попереднього погодження. Понад те, вокзал не дотримався безпеки та вимог щодо захисту та збереження історичної будівлі.

«Якби “Укрзалізниця” подала б нам на погодження таку документацію, ми б таке не погодили, тому що воно спотворює об’єкт культурної спадщини, воно не може бути в такому форматі», – каже начальниця управління.

Журналісти С4 надіслали офіційний запит до керівництва «Укрзалізниці» щодо коментаря з приводу встановлення у приміщенні Чернівецького залізничного вокзалу буржуйок. Наразі відповіді очікуємо.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано