ТРЦ у Кременчуку не планували закривати на час повітряної тривоги

Пошук
UA EN

ТРЦ у Кременчуку не планували закривати на час повітряної тривоги

28.06
17:30

Поділись новиною:

23 червня адміністрація ТРЦ «Амстор» повідомила у чаті підприємців, що центр під час повітряної тривоги зачиняти не будуть. А вже вчора ТРЦ обстріляли рашисти.

«Як вже стало відомо слідству, адміністрація «Амстору» повідомила у чаті ТРЦ, що з 23 червня ТРЦ не буде зачинятися під час повітряної тривоги», — повідомив на своїй сторінці у Facebook мер Кременчука Віталій Малецький.

За словами заступника голови Офісу президента України Кирила Тимошенка, відомо про понад 20 загиблих унаслідок обстрілу. Також є понад 40 заяв від родичів про безвісти зниклих, які могли перебувати під час обстрілу у торговельному центрі.

Впізнати тіла деяких загиблих не можуть через те, що вони сильно обгоріли. Про це під час брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Ідентифікуватимуть загиблих за допомогою експертизи ДНК. На це необхідно кілька днів.

Читайте також:

Родинам загиблих військовослужбовців у Чернівцях посмертно вручили державні нагороди (фоторепортаж)
Міський голова Роман Клічук вручив родинам загиблих військовослужбовців із Чернівців державні нагороди. Загалом відзначили 31 Героя. Про це пише С4. Полеглих бійців посмертно відзначив як прези...
Війна
19.04
16:26
Буковинців попередили про сильні заморозки та шкальний вітер
На території Чернівецької області найближчими днями синоптики прогнозують шкальний вітер та сильні заморозки. Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано