Постраждало шестеро людей: на Буковині минулої доби сталися три ДТП

Пошук
UA EN

Постраждало шестеро людей: на Буковині минулої доби сталися три ДТП

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 5 травня сталися три дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждало шестеро людей. Йдеться про аварії в Чернівцях та селі Анадоли.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зокрема, правоохоронці попередньо встановили, що 51-річна водійка автомобіля «ВАЗ», рухаючись вулицею Небесної Сотні в Чернівцях, не впоралася з керуванням та допустила наїзд на двох пішоходів. Унаслідок аварії 38-річний місцевий житель отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували чоловіка до лікарні, а 6-річну дівчинку лікарі оглянули та відпустили додому.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також по вулиці Білоруській в обласному центрі трапилася ще одна ДТП. Поліцейські попередньо з’ясували, що 24-річний чернівчанин, керуючи автомобілем «Skoda Rapid» у нетверезому стані, допустив виїзд автівки на тротуар та наїхав на трьох пішоходів. У результаті ДТП двоє 21-річних хлопців та 20-річна дівчина отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілих до лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Анадоли. Правоохоронці попередньо встановили, що 21-річна водійка автомобіля «Ауді А6», перебуваючи за кермом у нетверезому стані, не впоралася з керуванням та виїхала за межі проїжджої частини дороги та зіткнулася із деревом. Унаслідок аварії травмувався 16-річний пасажир. Лікарі доправили потерпілого до медичної установи.

За цими фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286–1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, на Буковині минулої доби сталися дві ДТП за участі мототранспорту, серед постраждалих є двоє неповнолітніх.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано