У Чернівецькій міській дитячій лікарні з’явився комп’ютерний томограф

Пошук
UA EN

У Чернівецькій міській дитячій лікарні з’явився комп’ютерний томограф

Здоров'я
20.03
15:38

Поділись новиною:

У Чернівецькій міській дитячій клінічній лікарні встановили комп’ютерний томограф. Нове обладнання суттєво покращить надання медичної допомоги маленьким пацієнтам.

Про це інформує С4 із посиланням на управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

У відомстві зазначають, що якісні медичні послуги для найменших пацієнтів є одним із пріоритетних напрямків їхньої діяльності.

«Встановлення сучасного комп’ютерного томографа дозволить нам якісно діагностувати та лікувати маленьких пацієнтів, забезпечуючи їм найвищий рівень медичної допомоги. Завдяки цій новітній технології ми зможемо надавати допомогу в межах відділення невідкладних станів, відкриття якого буде найближчим часом. Ми завжди прагнемо до покращення нашої роботи та надання найліпшої медичної допомоги нашим пацієнтам», — розповів генеральний директор лікарні Дмитро Білоус.

В управлінні додали, що вчасна діагностика та лікування дітей є ключовими факторами в забезпеченні їхнього благополуччя. Відтак, встановлення сучасного обладнання відкриває нові можливості та допомагає зберегти їхнє здоров’я на майбутнє.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у перинатальному центрі в Чернівцях відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано