Став на захист Батьківщини з перших днів війни: військового Василя Паламарюка нагородили відзнакою «За заслуги перед Буковиною»

Пошук
UA EN

Став на захист Батьківщини з перших днів війни: військового Василя Паламарюка нагородили відзнакою «За заслуги перед Буковиною»

Війна
20.11
17:17

Поділись новиною:

Військовослужбовця із Чернівецької області Василя Паламарюка нагородили відзнакою «За заслуги перед Буковиною». Боєць став на захист Батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

У відомстві зазначають, що буковинець завжди мав активну життєву позицію, заснував кілька громадських організацій, ініціював відкриття краєзнавчого музею в рідній громаді, брав участь у написанні проєктів і був успішним підприємцем. Але як тільки росія розпочала проти України повномасштабну війну, пішов боронити найдорожче.

«У територіальному центрі комплектування буковинець був 24 лютого 2022 року й сьогодні продовжує захищати незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Він звільняв від російських окупантів Харківщину, воював на Лиманському напрямку й після короткої відпустки знову повертається в «гарячі» точки війни, щоби боротися до перемоги», — йдеться в дописі Чернівецької облради у Facebook.

Відтак, голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко нагородив воїна почесною відзнакою «За заслуги перед Буковиною».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що міський голова Чернівців Роман Клічук відзначив захисників України.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано