Роман Клічук відзначив захисників України

Пошук
UA EN

Роман Клічук відзначив захисників України

Політика
17.11
15:56

Поділись новиною:

Міський голова Чернівців Роман Клічук відзначив захисників України. Нагороди вручили рідним полеглих воїнів та двом військовослужбовцям, які брали участь у визволенні Харківської області.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку Романа Клічука.

«Посмертно вручати відзнаки – важко… Відчуваєш розпач і бачиш сльози. Намагаєшся знайти правильні слова та підтримати рідних. А що казати, людям, які їх отримують? Замість сина, брата, чоловіка чи батька… Замість людей, що віддали життя за нашу безпеку та свободу…» – йдеться в дописі очільника міста у Facebook.

Відзнаки від міського голови отримали рідні Анатолія Красія, Сергія Кушинського, Миколи Яремчука, Владислава Ковальчука, Олега Свінціцького, Сергія Горюнова, Валентина Задорожняка, Сергія Сіліневича, Ярослава Боштана, Дениса Галяра, Віталія Гордійчука, Віктора Кравцова, Василя Малика, Микити Миронова, Олександра Попадюка, Василя Поповича, Олега Семенюка, Руслана Тащука, Віталія Нікіфорова, Івана Підгурського та Віктора Редькіна.

Мер Чернівців зауважив, що має зовсім інші відчуття, коли вручають відзнаки живим.

«Важко передати це відчуття полегшення: живий, тут, з нами. Коли можна особисто подякувати. За визволення Харківської області відзначив двох солдатів: Андрія Дашкевича та Ігоря Процюка. Дякую!» – написав Клічук.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Роман Клічук напередодні свята привітав студентів та вручив премії.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано