Стало відомо, кого обрали у члени журі на музичний фестиваль «VodograyFest»

Пошук
UA EN

Стало відомо, кого обрали у члени журі на музичний фестиваль «VodograyFest»

Культура
07.02
14:10

Поділись новиною:

У день народження Володимира Івасюка у Чернівцях відбудеться «VodograyFest», який приурочили до 75-річчя музиканта. На ньому виступатимуть п’ятеро виконавців, котрих оберуть професійні члени журі.

Про це на преспідході журналістам розповіла директорка Культурно-мистецького центру імені Івана Миколайчука Тетяна Дяченко.

Фото: Тарас Піц

За її словами головою журі став музикант і соліст гурту «Піккардійська Терція» Андрій Капраль. Він особисто буде на заході, а після оголошення переможців виступатиме для глядачів з новим альбомом.

Також серед членів журі є композиторка і співачка Олена Токар, джазовий піаніст Олег Петрович, флейтист Роман Марусяк, а також актриса Інна Мірошниченко.

Нагадаємо, фестиваль відбудеться 4 березня на оновленій сцені Кіноконцернтної зали «Чернівці». До участі в конкурсі допускатимуть пісні у будь-якому аранжуванні, головна умова – нове бачення музики композитора.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано