Стало відомо, кого обрали у члени журі на музичний фестиваль «VodograyFest»

Пошук
UA EN

Стало відомо, кого обрали у члени журі на музичний фестиваль «VodograyFest»

Культура
07.02
14:10

Поділись новиною:

У день народження Володимира Івасюка у Чернівцях відбудеться «VodograyFest», який приурочили до 75-річчя музиканта. На ньому виступатимуть п’ятеро виконавців, котрих оберуть професійні члени журі.

Про це на преспідході журналістам розповіла директорка Культурно-мистецького центру імені Івана Миколайчука Тетяна Дяченко.

Фото: Тарас Піц

За її словами головою журі став музикант і соліст гурту «Піккардійська Терція» Андрій Капраль. Він особисто буде на заході, а після оголошення переможців виступатиме для глядачів з новим альбомом.

Також серед членів журі є композиторка і співачка Олена Токар, джазовий піаніст Олег Петрович, флейтист Роман Марусяк, а також актриса Інна Мірошниченко.

Нагадаємо, фестиваль відбудеться 4 березня на оновленій сцені Кіноконцернтної зали «Чернівці». До участі в конкурсі допускатимуть пісні у будь-якому аранжуванні, головна умова – нове бачення музики композитора.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано