«Спробуємо зробити Головну»: Клічук назвав вулиці, які можуть відремонтувати у 2024 році

Пошук
UA EN

«Спробуємо зробити Головну»: Клічук назвав вулиці, які можуть відремонтувати у 2024 році

Політика
04.01
10:18

Поділись новиною:

У Чернівцях у 2024 році планують капітально відремонтувати вулиці Заньковецької та Ярошинської, а також ділянку Головної.

Про це міський голова Чернівців Роман Клічук розповів у «Підсумках 2023 року» на телеканалі С4.

За словами очільника міста, тендери на капремонти вул. Заньковецької та Ярошинської вже завершили. З підрядниками уклали договори. Відтак, ремонт доріг у місті у 2024 році розпочнеться саме із цих об’єктів.

«Далі, з коштів, будемо ухвалювати рішення щодо того, які вулиці будуть наступні. Можливо, спробуємо зробити вулицю Головну», — вказав Клічук і додав, що йдеться про ділянку від проспекту Незалежності до вул. О. Гузар.

Нагадаємо, капітальний ремонт частини вулиці Заньковецької мають розпочати навесні. Згідно з тендером, роботи вартують майже 48 млн грн. За ці кошти підрядник має замінити мережі, оновити дорожнє покриття та облаштувати пішохідну зону з лавицями, велостоянкою та озелененням.

Тим часом роботи на вулиці Ярошинської вартують понад 38,5 млн грн. Згідно з тендером, підрядник також має замінити мережі, оновити дорожнє покриття та облаштувати тротуари, огорожі й освітлення пішохідних переходів. Завершити капремонт вулиці планують до вересня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано