Одна з найменш «тривожних» областей: скільки разів на Буковині лунали сирени за два роки великої війни

Пошук
UA EN

Одна з найменш «тривожних» областей: скільки разів на Буковині лунали сирени за два роки великої війни

Війна
24.02
12:10

Поділись новиною:

З 24 лютого 2022 року по 24 лютого 2024-го у Чернівецькій області 461 раз оголошували повітряну тривогу. Найчастіше сигнали сирени лунали через ракетну небезпеку по всій Україні. Також під небезпекою Буковина була й через загрозу застосування ворогом безпілотних літальних апаратів.

С4 з посиланням на портал статистики повітряних тривог розповідає, скільки за два роки великої війни Буковина перебувала під небезпекою.

Згідно з даними порталу, загалом у Чернівецькій області за цей період повітряна тривога тривала 564 години або понад 23 дні. Середня тривалість небезпеки в регіоні – 1 година і 13 хвилин.

Найдовше сигнал сирени лунав 14 березня 2022 року – 5 годин і 22 хвилини. Найчастіше тривогу на Буковині оголошують у вівторок близько 11 години.

Таким чином, Чернівецька область входить у п’ятірку найменш «тривожних» областей. За кількістю тривог Буковина випередила Івано-Франківську, Львівську, Закарпатську область та місто Севастополь.

Нагадаємо, раніше на запит медіахолдингу С4 у Чернівецькій обласній військовій адміністрації розповідали про те, що у 2023 році найбільше сигналів «Повітряна тривога» протягом року оголошувалося 25 серпня, тоді їх було шість.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У поминальні дні у Чернівецькій області біля кладовищ будуть чергувати поліцейські
На Буковині у поминальні дні наряди поліцейських будуть перебувати поблизу кладовищ, щоби забезпечити правопорядок. Про це журналістам С4 повідомили у відділі комунікації поліції у Чернівецькій об...
У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано