Скільки разів і як часто оголошували повітряну тривогу протягом 2023 року на Буковині

Пошук
UA EN

Скільки разів і як часто оголошували повітряну тривогу протягом 2023 року на Буковині

Війна
31.12
12:20

Поділись новиною:

Досить часто впродовж 2023 року по всій території України, у тому числі й у Чернівецькій області, оголошували повітряну тривогу у зв’язку з ракетною небезпекою.

Про це повідомляє С4.

З 1 січня по 30 грудня 2023 року на Буковині сигнал повітряної тривоги лунав 202 рази. Середня тривалість тривоги за рік становить одну годину 22 хвилини.

Найдовше ракетна небезпека для Чернівецької області тривала 2 листопада. Тоді буковинці повинні були перебувати в укриттях чотири години і 51 хвилину. Водночас найкоротшою була тривога 28 грудня, вона тривала 16 хвилин.

Також у відповіді Чернівецької ОВА на запит медіахолдингу С4, зазначається, що найбільше сигналів «Повітряна тривога!» протягом року оголошувалося 25 серпня, тоді їх було шість.

Нагадаємо, раніше ми писали, що дедалі частіше повітряні тривоги через зліт російського винищувача МіГ-31К стають коротшими. Ймовірною причиною таких змін може бути тренувальний зліт-посадка літака або переліт на інший аеродром.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано