Шукають зрадників: у Миколаєві вводять затяжну комендантську годину

Пошук
UA EN

Шукають зрадників: у Миколаєві вводять затяжну комендантську годину

Війна
05.08
16:53

Поділись новиною:

У Миколаєві почали збирати додаткову інформацію про зрадників, їх викривають майже щодня. Про це в ефірі телемарафону повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає «С4».

«Є декілька цілей які будуть відпрацьовуватися (під час подовженої комендантської години – ред.). Про це скажемо пізніше у звіті силових структур. Але ми почали збирати додаткову інформацію по зрадниках. (…) Люди дуже-дуже багато дають інформації і йдуть на співпрацю із силовими структурами. У нас вже є результати поверх того, що є роботою силових структур. Люди допомагають активно, ми їх (колаборантів – ред.) викриваємо майже щодня», – розповів Кім.

Переглядайте наші новини у Telegram

Варто зазначити, що у Миколаєві введуть затяжну комендантську годину – з 23:00 5 серпня до 5:00 8 серпня.

Раніше ми повідомляли, що Миколаїв планують на кілька днів закрити, щоб у місті змогли перевірити дані щодо ймовірних колаборантів.

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради провели чергове засідання: які рішення розглядали (фоторепортаж)
Допомога ЗСУ, протезування військових, приватизація комунального майна, об’єднання двох комунальних підприємств та розгляд петицій — депутати Чернівецької міської ради 25 квітня зібрались на чергове ...
Останній дзвоник-2024: коли у Чернівцях завершиться навчальний рік і як видаватимуть атестати
У Чернівецькій громаді 2023/2024 навчальний рік для більшості школярів завершиться 31 травня. Водночас у пʼяти освітніх закладах останній дзвоник проведуть пізніше. Про це журналістам С4 повідомил...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано